Kiinteistöhuolto ja pihojen kunnossapito

Tarjoamme kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaille. Palvelumme räätälöidään aina sopimuskohtaisesti, kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Kautamme saat mm. talveksi huoltotyöt esim. lumen auraukset ja hiekoituksen ja kesäisin nurmikoiden leikkuun ja teiden lanaukset sekä suurten kappaleiden siirrot.

Lumityöt

Traktorillamme lumenpoisto onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti. Suuremmatkin alueet puhdistetaan lumesta helposti. Palveluumme kuuluu myös hiekoitus ja lumien poisvienti piha-alueiltaTämän lisäksi pudotamme ammattitaitoisesti lumet talonne katolta. Yksin lunta ei kannata lähteä pudottamaan, koska siihen liittyy aina runsaasti riskejä, jotka ammattilainen osaa hallita. Tärkein asia lumen pudottamisessa onkin varmistaa oma ja sivullisten turvallisuus. Lumet kannattaa pudottaa ajoissa katoilta, koska ne aiheuttavat rakenteiden lisäksi vahinkoa myös ihmisille ja ajoneuvoille pudotessaan hallitsemattomasti.

Ruohonleikkuut ja pihantasaukset

Ruohonleikkuut hoidamme pieniltä ja suurilta alueilta ripeästi ja helposti. Pihantasauksia teemme ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Huolellinen pihantasauksen teko on tärkeää, koska sillä varmistetaan pintavesien johtaminen hallitusti pois rakennusten vierestä, jotta ne eivät aiheuta haittaa rakennukselle. Pihantasauksessa on otettava huomioon myös pihan hoidon ja käytön asettamat vaatimukset vuoden eri aikoina. Puutteelliset pihantasaukset aiheuttavat nopeasti vakaviakin vaurioita rakennukselle. Jätä pihantasaukset meidän huoleksemme!

MIkäli taloyhtiöllä on talkoot, kannattaa tilata meidät nostamaan suuret lavat tai kappaleet oikeaan paikkaan, jolloin säästetään aikaa ja miesvoimia.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ota meihin yhteyttä!