Traktorityöt ja lanaukset helposti ja luotettavasti!

Palveluvalikoimaamme kuuluvat erilaiset traktorityöt kuten lumityöt (auraus, lumen poisvienti pihoilta, hiekoitus), pihantasaukset, ruohonleikkuut ja teiden kunnossapito. Meille tärkeintä on huolellinen ja tarkka ote työskentelyssämme. Työt tehdään kerralla kunnolla, joka on edullisinta asiakkaalle ja meille. Kaikissa palveluissamme noudatamme samaa periaatetta.

Yrityksellämme on monikäyttöinen traktori, jolla pystyy siirtämään painavia kappaleita esim. suuret kivet pihalla, tamppaustelineet, lavat, puiden rungot yms. mihin miesvoimat eivät yksin riitä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Lumityöt

Traktorillamme lumenpoisto onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti. Suuremmatkin alueet puhdistetaan lumesta helposti esim. kentät, parkkipaikat ja piha-alueet.

Pihojen ja teiden tasaukset ja lanaus

Pihantasauksia teemme ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Huolellinen pihantasauksen teko on tärkeää, koska sillä varmistetaan pintavesien johtaminen hallitusti pois rakennusten vierestä, jotta ne eivät aiheuta haittaa rakennukselle. Pihantasauksessa on otettava huomioon myös pihan hoidon ja käytön asettamat vaatimukset vuoden eri aikoina. Puutteelliset pihantasaukset aiheuttavat nopeasti vakaviakin vaurioita rakennukselle. Jätä pihantasaukset meidän huoleksemme!

Kunnostamme myös pihateitä, mitkä ovat kuoppaisia ja viettävät jonnekin suuntaan. Tasainen tie takaa turvallisen matkan.

Muut traktorityöt

Jos sinulla on mielessäsi jokin muu työtehtävä, jossa traktorista olisi hyötyä, oli se sitten pieni tai iso, ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä miten saadaan homma hoidetuksi.

Nyt mahdollista myös rankapuun ajo uudella ja nykyaikaisella kalustolla, kysy lisää!